Τρόποι Αποστολής

Αποστολή Ελλάδα:

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται στη διεύθυνση που θα μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας.
Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την courier που εσείς θα επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Συνεργαζόμαστε με:

Speedex

Εάν η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί από Δευτέρα έως Πέμπτη, μέχρι τις 13:00 και αφορά ετοιμοπαράδοτα είδη, αποστέλλεται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε διάστημα 1 – 2 ημερών!

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αυθημερόν αποστολή ανεξαρτήτως προτεραιότητας , ετοιμοπαράδοτων η χειροποίητων ειδών, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής εντός 24ώρου με έξτρα κόστος 5 ευρώ.

Το παρόν δεν ισχύει μόνο, όταν η παραγγελία περιέχει χειροποίητα είδη χωρίς την έξτρα επιλογή χρέωσης των 5€ ή η αποστολή αφορά δυσπρόσιτες περιοχές, ημέρες γιορτών & αδειών ή όταν σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, παρατηρείται υπερφόρτωση στις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης την ημέρα του Σαββάτου με επιπλέον χρέωση 3,70 €.

Οι αποστολές των δεμάτων πραγματοποιούνται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με μεταφορική της δικής του επιλογής, θα πρέπει να έχει προηγουμένως ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές, η παραλαβή θα πραγματατοποιείται στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών έπειτα από τηλεφωνική ειδοποίηση σας.

Για αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου, η αποστολή θα πραγματοποιείται με μεταφορική.